Hello world!

De ce un nou blog? În primul rând pentru că vreau să învăţ editarea pe o platformă wordpress şi apoi pentru că aş fi avut multe de spus, dar nu se încadrau în tematica blogului http://dashalovinganimals.blogspot.com/.

Aşa că m-am hotărât: să încep încă unul şi să-mi dau drumul la gură. He, he, he. Când mă pornesc, greu mă mai opresc. Dar niciodată nu trec peste bunul simţ.

Aşa că… let’s start it!

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Hello world!&8221;

  1. Te infigi bine in blogosfera brandusa:p…sti la ce ma duce gandul cand citesc numele blogului tau? la jurnalul unui student din observator:)),din cluj.
    Tine-o tot asa..ca arata frumos ceea ce scrii

    1. Năsturel (he, he, îmi place nick-ul tău)îţi mulţumesc pentru încurajări. Eu am fost ziaristă şi primul titlu care mi-a venit în minte pt cel de-al doilea blog al meu a fost ăsta. Oricum, în opinia mea, blogul reprezintă un jurnal online. Iar eu am ţinut de mică jurnale, dar de când cu electronica asta prefer scrisul la tastatură. Aşa că m-am apucat să împărtăşesc şi celorlalţi din observaţiile mele, pt că văd atât de multe chestii (evenimente, gesturi etc) ce nu apar menţionate nicăieri sau pe lângă care lumea trece nepăsătoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s